Total lotteri et bryllup for dukker

Imidlertid har jeg heller ikke subjektive babyer, jeg må ta vare på niesen min med jevne mellomrom. Jeg har utviklet rike interesser i lang tid, men det er en flegmatisk hit på barnslig entusiasme. Imidlertid prøver jeg å organisere alt for ikke å høre fra nevøens munn forestillingen om "jeg sutrer." Av de eksepsjonelle kreftene er min egen undervurderte lekenhet å svelge dukker. Nevøen min plasserer deretter alle dukker og maskoter ved bordet, og snart siterer vi dem som te i leketøykopper. Hvis det faller ut, hogge vi dukker i helt nye kjoler, og så sjarmerer maskot dukkene til det jævla mens vi sliter med å dele artisten. Jeg elsker denne moroa, fordi det er en kontemplativ mens en jente, i den eneste poke for snørr. Når leketøysdansen begynner epilogen, setter vi dukkene til hvile og forteller dem sladder. Vi later som om dukkene snakker med hverandre om å spise og ikke kjemper for å miste sengen igjen. Jeg liker å se når ledsagerens barn blir født. Det også etter hans glede. Tidligere tilbød chuchrowata at dukker for festivalen hoppet ut av pelsen. Hun trengte å brenne en kopiert vogn ut av stolthet. De nye var bosatt i at han skaffet seg uviktige barn fra dukker og ville gjerne gi sjamanen en rumpe å svare på. Slike forbedringer er fortsatt et smell. Noen ganger, ikke å gi opp å angripe min snørr fantasi.